Vendégkönyv - Mikepércs Önkormányzat honlapja

Főoldal
Keresés a weboldalban:

Képgaléria


Vendégkönyv

Összesen: 92
Találat / 61 - 70
Előző Előző    |    1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10    .Oldal    |    Következő Következő Találat/Oldal
Szabó Tibor 2010-03-11 10:06:23
Honlapjukat az Önöket ért sajtótámadás miatt néztem meg: egy szokatlanul tartalmas és szép honlapot találtam. Gratulálok! Minden jót kívánok Mikepércsnek, és azt kérem - ne törődjenek az aljas támadásokkal!
Tóth János 2010-03-11 08:09:06
Gratulálok, nagyon szép honlap!
Sok sikert a polgároknak!
Balázs Árpád 2010-03-11 07:58:15
Az MSZP biztatására írtam ezeket a sorokat, hiszen ha ők nem szólnak, én meg se szólaltam volna.Ezek, a letöltendő dalok történelmünk egy része, erről nem venni tudomást szégyen és gyalázat. Azt hiszem mi már fogtunk kezet Nagygalambfalván, éppen ezért, azt mondom nem feladni soha a nemzeti öntudatot. Barátsággal ölelem és szorítok a változáshoz, Árpi.
Ez pedig nekik szól:

"A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret.
A kommunista eltorzult lélek. Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása kívánja."
Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicin (1918-2008)
Balogh Géza 2010-03-10 21:40:29
Jó az oldal,a zeneszámok pedig egyáltalán nem rasszisták,röhejes az MSZP acsarkodása.Menjenek a f....(franc)ba. "Demokráciában nem elfogadható",hát a véleményszabadság eltiprása nekik mégis megengedett.Ők meg énekelgetik az Internacionálét nyugodtan.Fúj.
Csanád Bálint 2010-03-10 21:37:04
Polgármester Úr!
Bevallom, őszintén, csak a nevét hallottam idáig Mikepércsnek.
Hála az MSZP-nek, olvastam, hogy Polgármester Urat lemondásra szólították fel (INDEXm árc.10.) a Polg. Hivatal "irredenta" honlapja miatt. Természetesen azonnal megnéztem a honlapot!
Gratulálok a honlapjukhoz, és köszönöm, hogy ilyen csodás szép dalokat hallhatok.
Sok sikert kívánok polgármesteri munkájához! Adjon Isten erőt és egészséget, hogy településük tovább fejlődését segítse minden erejével.

Üdvözlettel:
Csanád Bálint

Zoli 2010-03-10 20:44:48
Na vegre, valami jot tett velem a baloldal is...

Ezuton koszonet nekik, mert nelkuluk en sajnos sosem jottem volna erre az oldalara..

http://index.hu/belfold/2010/valasztas/mszp_mondjon_le_mikepercs_polgarmestere

Szep a telepules, szep az oldal!!
Ha feletek jarok, biztos benezek!!

GRATULALOK Mikepércs a világ közepe!!
Pankix 2010-03-10 19:32:58
Szerény személyem az indexen lévő index.hu/belfold/2010/valasztas/mszp_mondjon_le_mikepercs_polgarmestere/
Cikkről szeretném leírni a véleményem. Igazából csodálkozok, hogy még ezzel kapcsolatban senki sem írt ide. Meghallgattam a honlapon szereplő dalokat. Szeretném kihangsúlyozni, hogy én egy politikai hovatartozástól mentes, lassan diplomás egyetemista vagyok. Valóban a dalok a szép magyar hazáról szólnak, és szerintem annak kellene elgondolkoznia, hogy ő hova is sorolja magát, akinek nem tetszenek ezek a számok. Éltem pár hónapot az USA-ban, és azt láttam hogy ott még az utolsó utcaseprő is szereti a hazáját, rajong Amerikáért. Szerintem ha nálunk is mindenki hungarista lenne a szó legjobb értelmében egy ennél is szebb lenne kicsi hazánk. Persze ha jól gondolom az indexes cikk is csak egy lejáratást kísérlet meg a Polgármester személye iránt. Merem remélni, hogy a legkevesebb sikert sem remélte az akciójától a cikk írója, és politikai pályafutása helyett, inkább elmegy dolgozni, mert az utcaseprő munkája is többet ér az Ő ajnározásánál.
TBarcza 2010-03-10 19:11:43
Letöltés oldalukon téves a híres Mikepércsi Csárdás hivatkozása!
Helyesen: http://old.mikepercs.hu/w/hm/mikepercsi_csardas.mp3
Szabó csaba 2010-03-10 19:04:13
Grt a letöltés menü tartalmához bármennyire is ellenzi némelyik média."Nem lehetsz magyar a saját országodban szerintük!
Mégegyszer gratulálok és további sikereket a településnek!
Én 2010-03-10 17:45:57
Tisztelt Polgármester Úr!

Olvasom az index.hu portálon, hogy egyeseknek nem tetszik, hogy Ön esetlegesen szereti a hazafias dallamokat.
Kitartás, már nem sokáig lesz ilyen nagy a pofájuk! Aki magyarnak tartja magát, annak ezek a dalok tetszenek és teljesen természetes, ha egy közösség, mint jelen esetben Mikepércs is, megosztja másokkal kedvenceit.

Minden tiszteletem az Öné!

Kitartás!
Összesen: 92
Találat / 61 - 70
Előző Előző    |    1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10    .Oldal    |    Következő Következő Találat/Oldal
Hírek   |   Település   |   Önkormányzat   |   Letöltések   |   Képgaléria   |   Vendégkönyv
Minden jog fenntartva! 2009 Mikepércs Önkormányzata