Új egészségközpont építése Mikepércsen - Mikepércs Önkormányzat honlapja

Főoldal
Keresés a weboldalban:

Képgaléria


Új egészségközpont építése Mikepércsen

Projekt címe: Új egészségközpont építése Mikepércsen
Projekt kódja: ÉAOP-4.1.2/A-09-2010-0002.
Támogatás forrása: A program az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak-Alföldi Operatív Programja keretében az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.
Kedvezményezett: Mikepércs Község Önkormányzata
Közreműködő szervezet: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség képviseletében VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
1016 Budapest, Gellérthegy utca 30-32. szám
www.nfu.hu
www.vati.hu
Program leírása: Mikepércs településén hosszú ideje égető szükség volt egy korszerű, komplex, jól felszerelt orvosi rendelőre, mely alkalmas a településen található mindkét területi ellátási körzet kiszolgálására. Mikepércs Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be az egészségügyi szolgáltatások fejlesztése tárgyában kiírt ÉAOP-2009-4.1.2/A. számú pályázati kiírásra, „Új egészségközpont építése Mikepércsen” címmel, mely támogatásban részesült. Az Önkormányzat a fejlesztés keretében egy olyan helyi egészségközpont kialakítását tűzte ki célul, melyben a lakosság számára könnyen hozzáférhető formában, integráltan valósulnak meg a különböző egészségügyi szolgáltatások. A település frekventált, központi helyén megépülő egészségközpontban kap helyet a védőnői szolgálat és a házi segítségnyújtó szolgálat is, illetőleg gyógyászati segédeszköz bolt, otthoni szakápoló szolgálat, partnerkapcsolati és egészségfejlesztési központ, diszpécser- valamint ügyfélszolgálat létesül. Az egészségközpont kiemelt fontosságú településünk számára, hiszen így valósítható meg egy lakosság-közeli, integrált egészségügyi ellátórendszer.
Kivitelező: DÉSZ-KER Debreceni Építő, Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt.
4030. Debrecen, Monostorpályi utca 7. szám
A pályázat teljes összege: 88 799 545 Ft, melyből 90%-ot az Európai Unió finanszíroz
Projekt kezdésének időpontja: 2011. augusztus 3.
Projekt várható befejezése: 2011. december 31.
Letölthető dokumentum: Építési szerződés
Építési szerződés módosítása

Az építkezés képei megtekinthetők ide kattintva, vagy a 2012. februári képgalériában.
Hírek   |   Település   |   Önkormányzat   |   Letöltések   |   Képgaléria   |   Vendégkönyv
Minden jog fenntartva! 2009 Mikepércs Önkormányzata