[Magazin - Mikepércs Önkormányzat

Főoldal
Keresés a weboldalban:

Képgaléria


Zöldháztartás előadás

2009. jan. 28.

Az egészségmegőrzésről, a helyes táplálkozásról, a környezettudatos életmódról hallhatnak érdekes információkat és kaphatnak hasznos tanácsokat az érdeklődők, ha meghallgatják Dr. Stenszky Éva előadását e témában 2009. február 5-én 16.30 órakor a Kultúrház színháztermében.

Naponta értesülünk arról, mennyire megnőtt világunkban az ún. civilizációs betegségek (allergia, astma, ekcéma, szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás, cukorbaj, rák, stb.) előfordulása. Ennek sok oka van, sok mindent másképp kellene csinálnunk.

Mit tehetünk mi magunk az egészségünk érdekében? Hogyan táplálkozzunk, hogy a legkisebbre csökkentsük a rizikófaktorokat? Hogyan neveljük, tápláljuk gyerekeinket, hogy elkerülhessék ezeket a kórokat? Mit tegyen a szülő, mit tegyen az óvoda, iskola? Nem annyira bonyolult dolgok ezek, újra elő kell vennünk a régi, jól bevált módszereket.

Az önkormányzat programot indít községünk lakói számára, különösképpen a felnövekvő új generáció egészségmegőrzése érdekében. Fogjunk össze, mert csak a közös erőfeszítés, összefogás vezethet a sikerhez!

Ebben a témában szeretnénk elindítani egy közös gondolkodást, minden érintett részvételével.

Dr. Stenszky Éva előadására 2009. február 5-én (csütörtökön) 16.30 órakor Zöldháztartás címmel kerül sor a Kultúrház színháztermében. Hallgassuk meg együtt az előadást, hogy közös környezettudatos gondolkodásunk felerősödjön, és hogy minél többet megtudjunk az egészséges étkezésről, életmódról magunk és gyermekeink egészséges fejlődése érdekében!

Hírek   |   Település   |   Önkormányzat   |   Letöltések   |   Képgaléria   |   Vendégkönyv
Minden jog fenntartva! 2009 Mikepércs Önkormányzata