[Magazin - Mikepércs Önkormányzat

Főoldal
Keresés a weboldalban:

Képgaléria


Újabb mikepércsi karatés sikerek

2012. márc. 19.
Február végén az I. Shogun házi bajnokságon, Debrecenben szerepeltek eredményesen a Mikepércsi Harcművészeti SE karatékái, akik nyolcan képviselték Sportegyesületüket; Pápai Sándor, Szilágyi József, Szász Patrik, Kovács Ferenc, Adorján Patrik, Szilágyi Áron, Szilágyi József, Nagy Máté.>>>


A motivációs versenyen mindannyian dobogón végeztek, de 3-an; Szilágyi Áron, Szász Patrik, és Adorján Patrik arany érmes és külön díjas lett a 107 induló közül.

Március 10.-én Hajdúszoboszlón hét fő indult a Mikepércsi karatésok közül a Kyokushin Karate diákolimpia elődöntőjén. 35 klub 350 karatéka nevezett a versenyre. Ez mérföldkő a mikepércsi karate klub életében, s komoly dolog, hogy ilyen kis településről ennyi induló lépett tatamira. Sitku Roland, Sági Dávid, Szűcs Péter, Adorján Patrik, Szilágyi Áron, Dankó Lajos, Nagy Máté derekasan helyt állt a megmérettetésen. Közülük Szilágyi Áron arany, Adorján Patrik és Szűcs Péter ezüst éremmel zárta a versenyt, így ők továbbjutottak az országos döntőbe, mely Április 14.-én lesz Szeghalmon.


"Büszke vagyok tanítványaimra, mivel komolyan dolgoznak az edzéseken, s a szorgalomnak meg lett az eredménye, mely mások számára is példát mutat"

Rácz Csaba 3. Dan - SE elnök
Hírek   |   Település   |   Önkormányzat   |   Letöltések   |   Képgaléria   |   Vendégkönyv
Minden jog fenntartva! 2009 Mikepércs Önkormányzata