[Magazin - Mikepércs Önkormányzat

Főoldal
Keresés a weboldalban:

Képgaléria


Új tanév kezdődik...

2012. szept. 04.

Augusztus 31-én délelőtt a Csoda-Vár Óvoda, míg délután a Hunyadi János Általános Iskola tartotta ünnepélyes tanévkezdőjét.

Az óvoda udvarán 10 órakor kezdődött az ünnepség, ahol számos szülő és leendő óvodás is kíváncsian várta, hogy milyen lett a nyár folyamán felújított épület.
Móré Sándorné óvodavezető és Tímár Zoltán polgármester úr köszöntötte a megjelenteket és külön köszönetet mondtak mindazoknak akik az épület felújításában (nyílászáró-csere, fűtéskorszerűsítés, csoportszobák felújítása), - a pályázatírástól a kivitelezésig - részt vettek. A felújításra szükség is volt hiszen az önkormányzat így jelentős költségeket takaríthat meg egy újabb intézményének fűtésében. Mivel hamarosan az óvoda bővítésére lenne szükség (Mikepércsen évente mintegy 60 gyermek születik), az önkormányzat már előkészítette egy új óvoda és bölcsőde építését a Tisza István utcán.

 

(további képek a képgalériában)

 

A nagycsoportosok műsora után szülők és gyermekek belülről is megtekinthették az óvoda épületét.

Az iskola udvarán 4 órakor kezdődött a tanévnyitó.
Csengeri Miklósné intézményvezető és Tímár Zoltán polgármester úr köszöntötte a diákokat.

 

(további képek a képgalériában)

 

 

Míg igazgatónő az életbe lépő új köznevelési törvény változásait sorolta, addig polgármester úr az intézményfenntartó kérdésében történt változatlanságról beszélt szülőknek és gyermekeknek.

A tanévnyitó hagyományosan az elsős és ötödikes tanulók eskütételével ért véget.

Hírek   |   Település   |   Önkormányzat   |   Letöltések   |   Képgaléria   |   Vendégkönyv
Minden jog fenntartva! 2009 Mikepércs Önkormányzata