[Magazin - Mikepércs Önkormányzat

Főoldal
Keresés a weboldalban:

Képgaléria


Mit tegyünk vészhelyzet esetén?

2009. márc. 23.

A Baba-mama klub tagjai már megszokhatták, hogy foglalkozásaik alkalmával új ismeretekre tehetnek szert mindamellett, hogy családias környezetben kiválóan érzik magukat, miközben gyermekeik jókedvűen játszadoznak. Nem lesz ez másképp csütörtök délelőtt 10 órától sem! A szülők megtudhatják például azt is: mit tegyenek vészhelyzet esetén pánikba esés helyett.

A Baba-mama klub összeszokott csapata és az érdeklődők 2009. március 26-án, csütörtökön délelőtt 10 órától érdekes előadást hallhatnak a mikepércsi védőnőktől a helyi Kultúrházban.

Hogy mit tegyünk vészhelyzet esetén? Igen nehéz kérdés, ha az adott problémával először találkozunk életünkben. Hogy ne essünk pánikba, Juhász Istvánné Mónika és Baloghné Kádár Katalin védőnők megnyugtatnak bennünket. Tanácsot adnak arra az esetre, ha a baba félrenyelt, vagy nem tervezett kapcsolatba került a gyógyszeres dobozzal, vagy akár a vasalóval. A feltett kérdésekre azonnal választ kaphatnak az aggódó szülők , hogy a megszerzett tudással nyugodtabban reagáljanak azokban az esetekben, amikor a hideg vér megőrzése mindennél fontosabb!


Hírek   |   Település   |   Önkormányzat   |   Letöltések   |   Képgaléria   |   Vendégkönyv
Minden jog fenntartva! 2009 Mikepércs Önkormányzata