[Magazin - Mikepércs Önkormányzat

Főoldal
Keresés a weboldalban:

Képgaléria


Mikepércs TV

2009. febr. 03.

A Mikepércs TV februári adásában - a teljesség igénye nélkül - a következő témákat dolgoztuk fel az aktuális önkormányzati hírek mellett: láthatják Born Gergely magyarságtudományi előadásának következő részét: Azért olyan szép a világ, mert a szíve Magyarország címmel. Megtekinthetik a Magyar Kultúra Napja alkalmából megrendezett zenés-verses ünnepi műsort, ahol felléptek a Béres András Művészeti Iskola tanulói, valamint művésztanárai, illetve a Hunyadi János Általános Iskola diákjai. Láthatják, hogyan készülünk Guiness-rekordra Mikepércsi csárdásunkkal, valamint beszélgetést hallhatnak Buzánszky Jenő olimpikonnal, a legendás Aranycsapat hátvédjével. Az ökumenikus imahét keretében megrendezésre kerülő istentiszteletek keddenként és csütörtökönként 11.00 órakor vetítjük. A februári adások ismétlései naponta 5.00, 12.00 és 19.00 óra.

Nagy-nagy örömünkre a Mikepércs Tv, községünk önkormányzati televíziója 2008 novemberében ismét elkezdte adását. A havonta megújuló témákkal jelentkező Mikepércs Tv a Fibernet Zrt. kábelszolgáltató által biztosított 224,25 frekvencián fogható, a Duna Tv és a Movies 24 csatornák között. A részletes műsorterveket a televízió képújságában közöljük, illetve olvashatják a Böngészőben is. Az adásokat a www.mikepercstv.atw.hu weboldalon is megtekinthetik.

Állandó délelőtti, illetve délutáni ismétlésekkel az önkormányzat munkáját, a településen élőket leginkább érdeklő témákat feldolgozó Híradókat, összeállításokat láthatnak Mikepércs polgárai. A szerkesztésért és a műsorok színvonaláért a püspökladányi székhelyű DARU MÉDIA Kft. felel.

Az önkormányzat és a szerkesztőbizottság tervei szerint minden helyi közéleti, iskolai, óvodai, kulturális, civil, sporteseményen jelen lesznek a Mikepércs Tv kamerái, riporterei, és böngészünk a korábbi falunapok, korzók felvételeiből is.

A képújságban lehetőséget biztosítunk hirdetések megjelentetésére, a lakossági hirdetésekért 1.000 Ft/hó, vállalkozásoknak 2.000 Ft/hó áron. A hirdetésfelvétel helye a Mikepércsi Teleház irodája, ahol a korábban vetítésre került híradók megvásárlására is lehetőség nyílik. A DVD ára: 1.000 Ft adásonként.

A februári adásban – a teljesség igénye nélkül – a következő témák kerülnek feldolgozásra az önkormányzati hírek mellett: láthatják Born Gergely magyarságtudományi előadásának következő részét „Azért olyan szép a világ, mert a szíve Magyarország” címmel. Megtekinthetik a Magyar Kultúra Napja alkalmából megrendezett zenés-verses ünnepi műsort, ahol felléptek a Béres András Művészeti Iskola tanulói, valamint művésztanárai, illetve a Hunyadi János Általános Iskola diákjai. Láthatják, hogyan készülünk Guiness-rekordra Mikepércsi csárdásunkkal, valamint beszélgetést hallhatnak Buzánszky Jenő olimpikonnal, a legendás Aranycsapat hátvédjével. Az ökumenikus imahét keretében megrendezésre kerülő istentiszteletek keddenként és csütörtökönként 11.00 órakor vetítjük.

A februári adások ismétlései naponta 5.00, 12.00 és 19.00 óra.

Ne feledjék! Aktuális eseményeinkről tudomást szerezhetnek most már a tv-ből is, ahol apróhirdetéseiket közzétehetik az adások közt sugárzott képújság felületén.


                                                                                                                        -sápi-

Hírek   |   Település   |   Önkormányzat   |   Letöltések   |   Képgaléria   |   Vendégkönyv
Minden jog fenntartva! 2009 Mikepércs Önkormányzata