[Magazin - Mikepércs Önkormányzat

Főoldal
Keresés a weboldalban:

Képgaléria


A Hazatalálás előadássorozat idén is folytatódik

2009. jan. 08.

Az előadásokon nem agitálunk, nem politizálunk, nem beszélünk rá senkit semmire: tükröt tartunk. Abban hiszünk, hogy nem a világegyetem porszemei vagyunk, hanem az Eget a Földdel összekötő teremtő lények. Abban hiszünk, amiben őseink, hogy a világ közepe ott van, ahol a botunkat leszúrjuk! Mi itt szúrtuk le botjainkat... Január 15-én csütörtökön 18 órai kezdettel Born Gergely előadásának II. részét láthatják a Kárpát-medence szent földrajzáról az érdeklődők a Művelődési Házban, "Azért olyan szép a világ, mert a szíve Magyarország" címmel.
Egy mikepércsi baráti kör kezdeményezte azt a rendezvénysorozatot, melyen nagynevű előadók magyarságunkról és hitünkről, jelenünkről, múltunkról, jövőnkről szólnak.

Az előadássorozat a MAG (Mintaként Alkalmazott Gondviselés) programhoz tartozó előadók válasza egy olyan világ kihívásaira, amely szétzúzza a közösségeket, elszigeteli az embereket, hogy félelemben tartva könnyebben uralkodhasson felettük. A MAG program azt nyújtja, ami a különbözőségek felett is összeköti az embereket: a közös célt, amiért a világra jöttünk.

2009. január 15-én Born Gergely előadását hallgathatják meg az érdeklődők a Művelődési Házban 18.00 órai kezdettel. Az előadás azzal a kérdéssel foglalkozik, mitől és miért olyan különleges a Kárpát-medence, mi a helye a teremtett világban. Boncolgatja: hogyan működnek szent helyeink és ezeket hogyan működtessük. Keresi a választ szent helyeink és ősvallásunk kapcsolatára, és foglalkozik a helyes működtetés tétjével. Born Gergely előadásában hallhatunk arról: mi várható a jövőben és ezzel kapcsolatosan mi nemzetünk feladata és rendeltetése. Ha Önt is érdeklik a válaszok, szeretettel várjuk az előadásra!
Hírek   |   Település   |   Önkormányzat   |   Letöltések   |   Képgaléria   |   Vendégkönyv
Minden jog fenntartva! 2009 Mikepércs Önkormányzata