[Magazin - Mikepércs Önkormányzat

Főoldal
Keresés a weboldalban:

Képgaléria


Elsős beíratás

2009. márc. 02.

Az előzetes látogatásokat, ismerkedéseket követően elsős beíratásra kerül sor a Bányai Júlia Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Mikepércsi Hunyadi János Általános Iskola Tagintézményében (az Óvoda utcai épületben). Március 11., 12. (szerda, csütörtök) 14.00 órától 17.00 óráig várjuk a leendő elsősök szüleit.

Az előzetes látogatásokat, ismerkedéseket követően elsős beíratás a Bányai Júlia Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Mikepércsi Hunyadi János Általános Iskola Tagintézményében.

Március 11., 12. (szerda, csütörtök) 14.00 órától 17.00 óráig.

Az ovisok számára is lassan érkezik az idő, mikor ki kell szakadniuk az eddig ismert, biztonságot nyújtó közegből, el kell köszönni az óvó néniktől, és egy új, ám ugyanolyan biztonságos, szeretetteljes közösséggel kell ismerkedniük.

Ennek első lépése volt, hogy az ovisok már találkozhattak a jövendő tanítónénikkel, március 2 –án tartják az első szülői értekezletet, majd ezt követően március 11 / szerda / - 12 / csütörtök/ napokon lesz az elsős beíratás az Óvoda utcai épületben 14. 00 – 17. 00- ig a földszinten, a 4. a tantermében.

Aki esetleg később döntene úgy, további tájékozódást követően, hogy be szeretné íratni gyermekét, annak március 17 – én nyílik rá lehetősége, szintén 14.00 -17.00 – ig ugyanabban a tanteremben.

A beíratásra feltétlenül hozzák magukkal a következő hivatalos dokumentumokat:

- személyi igazolványt,

- a gyermek születési anyakönyvi kivonatát,

- a gyermekről fényképet a diákigazolványhoz.

A beíratásokat követően a tavasz folyamán várható, hogy az ovisok is ellátogatnak az iskolába, egy kis ismerkedésre, ahol bizonyára sok ismerős arc fogja őket várni.

Hírek   |   Település   |   Önkormányzat   |   Letöltések   |   Képgaléria   |   Vendégkönyv
Minden jog fenntartva! 2009 Mikepércs Önkormányzata