[Magazin - Mikepércs Önkormányzat

Főoldal
Keresés a weboldalban:

Képgaléria


Born Gergely harmadik előadása Mikepércsen

2009. márc. 31.

\"Azért olyan szép a világ, mert a szíve Magyarország!\" Az előadássorozat folytatódik! Immár harmadik alkalommal tartja érdekfeszítő előadását Born Gergely április 2-án (csütörtökön)18.00 órától a Kultúrházban szent helyeinkről, azok helyes működtetéséről.

Egy mikepércsi baráti kör kezdeményezte azt a rendezvénysorozatot, melyen nagynevű előadók magyarságunkról és hitünkről, jelenünkről, múltunkról, jövőnkről szólnak.

Az előadássorozat a MAG (Mintaként Alkalmazott Gondviselés) programhoz tartozó előadók válasza egy olyan világ kihívásaira, amely szétzúzza a közösségeket, elszigeteli az embereket, hogy félelemben tartva könnyebben uralkodhasson felettük. A MAG program azt nyújtja, ami a különbözőségek felett is összeköti az embereket: a közös célt, amiért a világra jöttünk.

Géczy Gábor, Harangozó Imre, Tóth Ferenc,  Kiss Dénes és Born Gergely keresik a választ nemzetünk kérdéseire.

Április 2-án Born Gergely előadását hallgathatják meg az érdeklődők a Művelődési Házban 18.00 órai kezdettel. Az előadás azzal a kérdéssel foglalkozik, mitől és miért olyan különleges a Kárpát-medence, mi a helye a teremtett világban. Boncolgatja: hogyan működnek szent helyeink és ezeket hogyan működtessük. Keresi a választ szent helyeink és ősvallásunk kapcsolatára, és foglalkozik a helyes működtetés tétjével. Born Gergely előadásában hallhatunk arról: mi várható a jövőben és ezzel kapcsolatosan mi nemzetünk feladata és rendeltetése. Ha Önt is érdeklik a válaszok, szeretettel várjuk az előadásra!

Hírek   |   Település   |   Önkormányzat   |   Letöltések   |   Képgaléria   |   Vendégkönyv
Minden jog fenntartva! 2009 Mikepércs Önkormányzata