[Magazin - Mikepércs Önkormányzat

Főoldal
Keresés a weboldalban:

Képgaléria


Állandó rendőri jelenléttel a biztonságért...

2012. nov. 24.

Ünnepélyes keretek között adta át november 22-én, Tímár Zoltán polgármester úr és Dr. Gyurosovics József, rendőr dandártábornok, a Hajdú-Bihar megyei Rendőrfőkapitányság vezetője, a Hosszúpályi Rendőrőrs mikepércsi körzeti megbízotti irodáját és a vele egy épületben helyet kapó polgárőrirodát. >>>

Az Óvoda utcai épületet, melyben korábban a település védőnői szolgálata működött az önkormányzat saját költségvetéséből újította fel mintegy 1,5 M Ft. értékben azután, hogy az új Egészségközpont megépítésével az épület megüresedett. Annál is inkább szükségessé vált ez, mert a két körzeti megbízott státuszba kerülésével az önkormányzat egy minden igényt kielégítő és jól megközelíthető helyiséget kívánt biztosítani számukra.

 

 

Tímár Zoltán polgármester úr ünnepi beszédében kihangsúlyozta, olyan beruházás átadására kerül sor ezzel, amely a polgárőrséggel együttműködve a 24 órás rendőrségi-rendvédelmi jelenlétet tudja majd biztosítani a településen élőknek.
A XIX. század végén épült épület teljes belső felújításon esett át, új burkolatokat, bútorzatot, hiradástechnikai eszközöket kapott, melyet a polgárőrséggel közösen használhatnak majd a körzeti megbízottak. A polgárőrök munkáját ezen felül egy közel kétszázezer forint értékű éjjellátó berendezés is segíti majd.

 

 

Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok megköszönve az önkormányzat segítségét arról biztosította Mikepércs polgárait, hogy az itt szolgálatot teljesítő körzeti megbízottak jó és eredményes munkával fogják mindezt meghálálni.

 

 

Az átadóünnepség után a Művelődési Ház kistermében Rendőrségi, Rendvédelmi Kistérségi Egyeztető Fórum kezdődött, melyen Dr. Gyurosovics József, rendőr dandártábornok, a Hajdú-Bihar megyei Rendőrfőkapitányság vezetője, Dr. Uzonyi Attila, rendőr ezredes, a Debreceni Rendőrkapitányság vezetője, Tollas Vince, rendőralezredes, a Hosszúpályi Rendőrőrs őrsparancsnoka, valamint a környező települések: Hajdúbagos, Hosszúpályi, Monostorpályi, Kokad és Létavértes polgármesterei és  polgárőr egyesületei vettek részt.

Hírek   |   Település   |   Önkormányzat   |   Letöltések   |   Képgaléria   |   Vendégkönyv
Minden jog fenntartva! 2009 Mikepércs Önkormányzata